Bedre indeklima

Nyd et behageligt sommerhus – også i kolde måneder

Leder du efter den mest optimale energikilde til dit sommerhus, kolonihaven eller helårsbolig, som sikrer en behagelig temperatur hele året?

Så kan det være en god ide at investere i en luft til luft varmepumpe – både fordi den er billig i drift men også fordi den er nem at installere. Det kræver en KMO-certificeret installatør at installere en varmepumpe – hos Følle El-service A/S i Rønde er vi et hold af uddannede KMO-montører som monterer og installerer din nye varmepumpe både i sommerhuset, kolonihavehuset og helårshuset.

Vi kører ud fra værkstedet i Rønde til Kolind, Tirstrup, Thorsager og Hornslet og resten af Djursland – og uanset om du kender noget til varmepumper på forhånd eller det er et helt nyt område for dig, så kører vi gerne ud til dig for at guide og rådgive dig.

Kontakt os i dag på 📞 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk så giver vi dig et uforpligtende tilbud på både montering og på den helt rigtige varmepumpe. Fordelen ved at bestille en luft til luft varmepumpe igennem din lokale elektriker er, at vi rådgiver, leverer og monterer – så du er sikret den helt rigtige varmepumpe, der passer til dit behov.

 

Dette kan Følle El-service A/S hjælpe dig med:

  • Rådgivning ved valg af luft-luft varmepumpe, som passer til dit behov
  • Levering, montering og installation af varmepumpen
  • Lovpligtigt serviceeftersyn

Hvordan en luft til luft varmepumpe virker

Luft til luft varmepumper virker ved, at udedelen optager energien fra luften udenfor og omdanner den til varme, der tilføres den luft, som efterfølgende fordeles inde i huset med inde delens indbyggede blæser. Varmepumpens inde-dele monteres oftest i husets største opholdsrum.

Så uanset om du ønsker 21 grader i frostgrader eller 19 grader i hedebølgen – så kan luft til luft varmepumpen regulere temperaturen så indeklimaet føles behageligt.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en luft-luft varmepumpe 📞86 37 20 00 vi kører fra vores værksted i Rønde til Kolind, Tirstrup, Thorsager og Hornslet og resten af Djursland og uanset hvor i landet du bor, er du meget velkommen til at kontakte os.

Med en luft til luft varmepumpe vil du altid kunne have den helt rigtige temperatur og et godt indeklima uanset årstiden. En luft til luft varmepumpe giver rigtig god mening at installere i et sommerhus – hvor sommerhuset ofte står tomt i nogle uger og måske måneder – især om vinteren, hvor vi i Danmark ofte oplever frostgrader.

De fleste varmepumper har mulighed for at køre i dvale-mode på ca. 8 grader så man slipper for frostskader indendørs.

varmepumpe-graf

Bedre indeklimaSlip for kedelig “sommerhus-lugt”

Når du vælger at installere en varmepumpe med luftrensnings- og filtreringssystemer, forbedrer du sommerhusets indeklimaet og formindsker “sommerhus-lugten”.

Sidstnævnte kommer ofte pga fugt og fordi luften i sommerhuset ikke bliver udskiftet – når man fx ikke udlufter sommerhuset, mens det står tomt. Det kan en luft-luft varmepumpe hjælpe med, da den hele tiden via luftcirkulation skifter luften og derved mindsker fugten og et potentielt dårligt indeklima.

Med en luft til luft varmepumpe kan du også mindske risikoen for allergi og astma, da der i de fleste luft-luft varmepumper sidder et pollenfilter – som sikrer at det er ren luft der kommer ind i huset. Det betyder også at bor man i områder, hvor der er mange partikler i luften, så sikre man en ren luft igennem varmepumpen, fremfor at åbne vinduerne.

Ligesom du måske kender det fra din bil – hvor der også sidder et pollenfilter i – bør dette udskiftes en gang om året, og det kan du få udskiftet med en fast serviceaftale hos Følle El-service A/S i Rønde. Vi har mange års erfaring med varmepumper og serviceeftersyn.

Vi holder til i Rønde og kører på hele Djursland – vi kommer med varmepumpen og monterer den. Du kan trygt stole på os – vi er med dig hele vejen ☎️ 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk.

sommerhus-varmepumpe

Husk den lovpligtige serviceaftale

Når du investerer i en luft til luft varmepumpe, er det lovpligtigt at få serviceret sin varmepumpe årligt af en KMO-tekniker. Varmepumpen skal vedligeholdes for at køre mest optimalt og du bør derfor tage det alvorligt at overholde din serviceaftale.

Hør mere omkring serviceaftalen på varmepumpen af en KMO-tekniker hos Følle El-service A/S 📞 86 37 20 00.

 

 

Hvor meget støjer en luft til luft varmepumpe?

Vores kunder spørger ofte til støjniveauet for luft til luft varmepumper. Det er også meget individuelt, hvordan man som person oplever støj og det afhænger af valget af varmepumpe-model. Det generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine.

De fleste varmepumper har det man kalder for night-mode, hvor man kan sænke støjen om natten uden at miste funktionerne.

appstyring-varmepumpe

Bedre indeklimaStyr din nye varmepumpe med WiFi

De nyeste modeller har installeret WiFi i deres systemer, som gør at man har mulighed for at styre og regulere temperaturen også selvom man ikke befinder sig i sommerhuset. Det er både når man er på vej til sommerhuset eller forlader det.

Det er altid en god ide at få varmet huset op inden man ankommer, især hvis det har været på dvale-mode henover vinteren. De fleste varmepumper kan køre på 8 grader uanset temperaturen udenfor – så selv i de hårdeste frostgrader, så vil man kunne holde huset frostfrit.

For at være helt sikker på at huset er varmet op på forhånd anbefaler vi at du et døgn før ankomst skruer op til 21-22 grader via App’en.

Om sommeren kan du nedkøle sommerhuset inden du ankommer og komme frem til et nedkølet sommerhus.

Få rådgivning af Følle El-service A/S om luft til luft varmepumper – vi har værksted i Rønde og kører på hele Djursland og det er nemt for dig, da vi kommer med varmepumpen og monterer den. Stol trygt på os – vi hjælper dig hele vejen ☎️ 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk.

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

7 + 15 =

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk