Charge Amps Ladestandere

Ladestander til nem og smart opladning af din elbil

Det skal være nemt at installere el-ladestander hjemme, i sommerhuset eller i virksomheden, når du har taget en beslutning om at udskifte benzin/diesel-bilen til en el-bil.  Hos Følle El-service A/S er vi uddannet i opsætning og montering af ladestandere til el-biler. Kontakt os på ☎️86 37 20 00, så hjælper vi dig med at finde en løsning der passer til dit behov og giver dig et uforpligtende tilbud.

Følle El-service samarbejder med firmaet Charge Amps, der har designet og udviklet ladestandere til nem brug i hverdagen. Charge Amps’ vision er at designe og skabe løsninger, som gør skiftet fra benzin/diesel til elbiler nemt og ligetil.

Ladestander Djursland
Fordelen ved at lade os montere din ladestander i hjemmet er, at vi trækker den korrekte strøm, der er nødvendig til ladestanderen direkte i din indkørsel, i dit sommerhus eller foran din virksomhed.

En opladning af elbilen kan ofte tage flere timer, før batteriet fuldt opladet, da de er bygget med et batteri af en vis størrelse. Som udgangspunkt kan man derfor ikke bruge almindelige indendørs eller udendørs stikkontakter, da de ikke er bygget til en stor belastning over længere tid.

Der er mange gode grunde til at vælge elbiler

Når du vælger at investere i en elbil eller hybridbil, gør du noget godt for for samfundet og miljøet. Du kan spare meget økonomisk i forhold til at køre på strøm fremfor benzin/diesel.

Men det kan være svært at overskue overgangen til at skifte til elbil – oftest er man i tvivl om hvad en opladning af elbilen koster og om hvor nemt det er at finde en opladestation.

Hos Følle El-service hjælper vi dig med at besvare dine spørgsmål. Du skal blot tage stilling til behovet – er der én eller to elbiler, der skal kunne lade på samme tid? Vi leverer og monterer din nye ladestation både til hjemmet, på kontoret eller i sommerhuset.

Vi undersøger, om det er muligt at tilslutte din nye ladestander direkte i en udendørs stikkontakt – man skal være helt sikker på at stikkontakten kan tåle at være i brug i flere timer. Det kan vi hjælpe med: Vi sikrer at enten dit hjem eller virksomhed er klar til din nye elbil. Desuden guider vi dig til at bruge ladestander-systemerne, så det er så nemt for dig som muligt.

Charge Amps HALO Wallbox – til hjemmet eller i sommerhuset

Charge Amps HALO Wallbox er en ladestation, der er ideel til hjemmet og sommerhuset, da den ikke er ret stor. Og med et fast kabel får du en nem opladning, så Charge Amps HALO passer fint til en travl hverdag. Softwareplatformen komplementerer perfekt den innovative genanvendte hardware og vil sammen sikre dig en effektiv og let opladning.

I dag oplader 9 ud af 10 deres elbiler og hybridbiler hjemme eller på arbejde. Charge Amps HALO Wallbox fra Charge Amps er en flot og robust ladestander, som giver dig fuld kontrol over opladningen. Med den indbyggede software kan du time din ladestander, så du oplader når prisen er lavest, eller når elektriciteten er mest ”grøn”.

Udover det kan du låse ladestanderen for at forhindre andre i at oplade.

  • Stabil EV-opladning med smart software
  • Kontrol opladning via Cloud løsning
  • Smart timersystem og låsefunktion
  • Lille opladningskasse – en af de mindste på markedet
  • Produceret i genanvendt aluminium
Halo ladestander
Aura ladestander

Charge Amps ​AURA – til dig der har brug for mere

Charge Amps Aura er ladestationen som er optimal til offentligt brug fx i boligforeninger eller på mindre virksomheder. Charge Amps AURA kan også deles mellem to naboer enten hjemme på vejen eller i sommerhuset.

Charge Amps AURA har to udgange og kan oplade op til 22 kW på hver stik samtidig. Stikkene kan indstilles til en fast maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig til installationen.

De to stikkontakter kan være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med Charge Amps Halo eller andre Charge Amps Aura ladestandere.

Charge Amps Aura har et kommunikationssystem som gør det muligt at dele opladningsdata med bilen, altså en såkaldt Vehicle-2-Grid teknologi.

Få et fremtidssikret opladersystem til elbilen

Charge Amps AURA er en ladestation, der er fremtidssikret. Charge Amps AURA er markedets mest moderne ladestation med høj klassificering (IK 10). Charge Amps AURA er ideel til et hjem med to elbiler, kontor, parkeringspladser, ejerlejligheder eller boligforeninger.

Charge Amps AURA opfylder alle standarder og sikkerhedsstandarder inden for elektrisk ladning.

  • Modulopladningskasse
  • 2 x type 2-stik
  • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
  • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
  • Belastningsafbalancering mellem flere enheder

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 12 =

 

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk