Ebdrup forsamlingshus

Opstart på den nye tilbygning til Ebdrup forsamlingshus

Følle El-service var med fra starten, da det spændende projekt med den nye tilbygning til Ebdrup Forsamlingshus skulle påbegyndes.

Vi løser el-opgaver på hele Djursland, bla. i Rønde, Hornslet, Lystrup, Kolind og Auning. Hvis du har en belysningsopgave, der kræver en professionel aut. installatør med stor erfaring i montering af LED-lyspaneler, så kontakt Følle El-service på 📞86 37 20 00 eller på mf@folle-el.dk. Læs mere om vores arbejde med at montere LED-belysning og LED-spots

I efteråret 2019 påbegyndtes en større renovering af Ebdrup Forsamlingshus. Følle El-service A/S har bla. monteret nogle fantastiske LED-lyspaneler i loftet i det nyrenoverede køkken, som giver et rigtig godt arbejdslys og er meget rengøringsvenlige. Vi foreslog også en ny ”gammeldags” lys-afbryder så retro-temaet for Ebdrup Forsamlingshus kunne holdes.

Ebdrup Forsamlingshus er mere end 200 år gammel og startede som skole, men har siden 1962 fungeret som byens forsamlingshus, både som udlejning og mange forskellige sociale sammenkomster.

 

Ebdrup Forsamlingshus

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 5 =

 

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk