Data & Kommunikation Djursland

Stabile data- og kommunikationsløsninger

Hos Følle El-service A/S arbejder vi med alt, lige fra de simple opgaver til de mere komplicerede data- og kommunikationsløsninger. Vores autoriserede el-installatører, programmører og elektrikere servicerer en bred kundekreds, der dækker det meste af Djursland – fra hovedafdelingen i Rønde til bl.a. Hornslet, Lystrup, Kolind og til Auning.

Vi arbejder primært med:

  • Datainstallationer hos erhverv samt private
  • WiFi installationer hos erhverv samt private
  • Oftest med ubiquiti produkter
  • Point to point netværk med ubiquiti produkter
  • Videoovervågning IP samt coax

Vi er eksperter i at rådgive, om de mange muligheder du har med kommunikationsteknologi. Samtidig er vi specialiserede, når det handler om at installere og konfigurere effektive kommunikationsløsninger.

Mangler du en samarbejdspartner til dine data- og kommunikationsløsninger? Kontakt os i dag på 86 37 20 00 eller skriv til os på mf@folle-el.dk og vi kontakter dig snarest!

Kaløvig Camping

Trådløst netværk til Kaløvig Camping – et stort projekt

Kaløvig Camping er med sine gæster – danske som udenlandske – en campingplads, som naturligvis skal kunne tilbyde gratis WI-FI i udvalgte områder og lynhurtig mod betaling. Med sit store areal har det været en spændende opgave for Følle El-service at montere trådløst netværk, – et netværk der stilles store krav til og som bare skal virke.

Trådløst netværk og god WiFi forbindelse

Både privat og i erhvervet er der et stigende behov for at kommunikere online, dele informationer og se underholdningsprogrammer – når som helst og hvor helst. Det kræver en lynhurtig og stabil internetforbindelse.

Vi har overblikket over, hvilke muligheder du har hos de forskellige udbydere. Og vi er eksperter i at tilslutte og konfigurere hjemmets elektronik og installere trådløse netværk.

Kontakt os på 📞 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk.

Datasikkerhed Rønde Djursland

Autoriserede elektrikere og el-installatører

Vi er autoriserede el-installatører – det er din sikkerhed for, at alle el-installationer er udført korrekt. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på 📞 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

8 + 1 =

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk