Data & Kommunikation Djursland

Stabile data- og kommunikationsløsninger

Hos Følle El-service A/S arbejder vi med alt, lige fra de simple opgaver til de mere komplicerede data- og kommunikationsløsninger. Vores autoriserede el-installatører, programmører og elektrikere servicerer en bred kundekreds, der dækker det meste af Djursland – fra hovedafdelingen i Rønde til bl.a. Hornslet, Lystrup, Kolind og til Auning.

Vi arbejder primært med:

  • Datainstallationer hos erhverv samt private
  • WiFi installationer hos erhverv samt private
  • Oftest med ubiquiti produkter
  • Point to point netværk med ubiquiti produkter
  • Videoovervågning IP samt coax

Vi er eksperter i at rådgive, om de mange muligheder du har med kommunikationsteknologi. Samtidig er vi specialiserede, når det handler om at installere og konfigurere effektive kommunikationsløsninger.

Data og kommunikation Djursland

Mangler du en samarbejdspartner til dine data- og kommunikationsløsninger? Kontakt os i dag på 86 37 20 00 eller skriv til os på mf@folle-el.dk og vi kontakter dig snarest!

Kaløvig Camping

Trådløst netværk til Kaløvig Camping – et stort projekt

Kaløvig Camping er med sine gæster – danske som udenlandske – en campingplads, som naturligvis skal kunne tilbyde gratis WI-FI i udvalgte områder og lynhurtig mod betaling. Med sit store areal har det været en spændende opgave for Følle El-service at montere trådløst netværk, – et netværk der stilles store krav til og som bare skal virke.

Trådløst netværk og god WiFi forbindelse

Både privat og i erhvervet er der et stigende behov for at kommunikere online, dele informationer og se underholdningsprogrammer – når som helst og hvor helst. Det kræver en lynhurtig og stabil internetforbindelse.

Vi har overblikket over, hvilke muligheder du har hos de forskellige udbydere. Og vi er eksperter i at tilslutte og konfigurere hjemmets elektronik og installere trådløse netværk.

Kontakt os på 📞 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk.

WiFi Rønde Djursland

Autoriserede elektrikere og el-installatører

Vi er autoriserede el-installatører – det er din sikkerhed for, at alle el-installationer er udført korrekt. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på 📞 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 5 =

 

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk