Følle El-service A/S – elektriker og el-opgaver i Rønde og Ryomgård | Djursland

Mangler du en dygtig elektriker eller el-installatør på Djursland, tilbyder vi, Følle El-service A/S i Rønde, mere end 30 års erfaring i installation og reparation af forskellige el-løsninger. Vores elektrikere er veluddannede, og har mange års erfaring med el-arbejde og rådgivning inden for el- og energiløsninger. Derfor er du sikret både høj kvalitet, og den mest optimale og driftsøkonomiske løsning for dig som privatperson eller for din virksomhed. Som elektriker kører vi i hele Djursland og Rønde, Hornslet, Mols, Ryomgård og Kolind. Hør mere i dag på 📱 86 37 20 00 eller 📧 mf@folle-el.dk.

 

Lokal elektriker og el-installatør i Rønde nær Djursland

Følle El-service A/S i Rønde har i dag 11 veluddannede og erfarne medarbejdere, og ledes af ejer Mads Ersted Frederiksen, der selv startede ud i el-firmaet i 1998. Alle vores medarbejdere er lokale, og er derfor godt kendt med og i regionen på Djursland. Vores elektrikere kommer gerne til eks. Kolind, Ryomgård, Mols, Rønde og Hornslet for at udføre elinstallationer og andre elektriker-opgaver. Vi servicerer private, erhverv, landbrug og offentlige institutioner – og kan helt sikkert også hjælpe dig.

 

Vi hjælper dig med el-opgaver inden for:

  • Almindelig el-reparation og installation samt el eftersyn
  • Elinstallationer i nybyggeri
  • Husstandsvindmøller
  • Solceller – solenergi med solcelleanlæg
  • Varmepumpe – montering og installation
  • Sikringsløsninger – videoovervågning, alarm-systemer mv.
  • Ventilationsanlæg
  • Landbrugs-installationer og gyllealarmer
  • Netværks- og fiberinstallation inkl. dataløsninger inden for IT

Se meget mere om vores kompetencer her. Vores elektrikere kører fra Rønde til Ryomgård, Mols, Hornslet – Djursland. 

Elektriker Rønde, Ryomgård og Djursland

Og vi har flere serviceaftaler med kunder inden for landbrug og med industrivirksomheder, der inkluderer mindre serviceopgaver, drift og vedligehold af industrimaskiner og meget andet.

Så uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, så løser vores dygtige el-installatører og elektrikere alle el-opgaver – store såvel som små fra Rønde til Djursland og Hornslet, Mols, Ryomgård og Kolind. Vi hjælper dig med din opgave på 📱 86 37 20 00 eller 📧 mf@folle-el.dk.

 

Fokus på energioptimering med økonomiske fordele for dig

Når Følle El-Service modtager en installations- eller reparationsopgave, forholder vi os altid til, hvordan den løses mest optimalt for dig. Derfor har vi stort fokus på energibesparelser med miljøvenlige og økonomisk fordelagtige el-løsninger, så du får de mest effektive og driftsøkonomiske tiltag inden for el- og varmeinstallationer. Vi er eksempelvis eksperter i installation af varmepumpe-løsninger, solceller, alarm-systemer med tyverisikring og aircondition-anlæg.

Elektriker Rønde

Hvorfor vælge Følle El-Service?

Fordi vi altid prioriterer vores kunders behov og ønsker først. Det gør vi ved at sikre at el-arbejdet udføres på mest professionelle vis, og samtidig sørge for at tilbyde konkurrencedygtige priser på enhver el-opgave. Vi giver dig garanti på veludført håndværk og den bedste kundeservice, uanset om vi løser opgaver for privatkunder, erhvervskunder, offentlige institutioner eller boligforeninger.

 

Kontakt Følle El-Service

Vi holder til i Rønde på Djursland og kører gerne til de omkringliggende områder som Mols, Ugelbølle, Kolind, Ryomgård og Løgten for at løse elektriker- og el-opgaver.

Vores kompetente og erfarne elinstallatører er klar til at hjælpe eller rådgive dig. Kontakt os på 📱 86 37 20 00 eller 📧 mf@folle-el.dk.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 3 =

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk