Det intelligente hjem – få et intelligent styresystem der samler alle data ét sted!

Få lavet din boliginstallation med professionel rådgivning fra Følle El-service. Vi udfører alle former for boliginstallationer i alt fra det lille badeværelse til det store hus og det nye byggeri. Bygger du nyt eller er i gang med at renovere din nuværende bolig? Vi står til rådighed med komplette elinstallationer.

Vores autoriserede el-installatører og elektrikere servicerer en bred kundekreds, der dækker det meste af Djursland – fra hovedafdelingen i Rønde til bl.a. Hornslet, Lystrup, Kolind og til Auning.

Kontakt os i dag på 86 37 20 00 eller skriv til os på mf@folle-el.dk og vi kontakter dig snarest!

 

Hvad er et intelligent hjem?

Det intelligente system optimerer din hverdag med komfort, sikkerhed, energibesparelser og fleksibilitet. At få sådan et styresystem er meget brugervenligt og alt kan tilpasses individuelle behov.

Med systemer som Cleverhouse, IHC og Smarthouse kan du styre el-funktioner som:

  • Lys
  • Varme
  • Solafskærmning
  • Alarm – brand og indbrud
  • Vandalarm – ved skader på vandrør
Intelligent hjem Djursland

El-styringssystem

Med et samlet styringssystem, har du mulighed for at tjekke dit forbrug af eksempelvis el, vand, varme og gas, og samtidig kan du se alle registrerede data fra temperaturmålere til fugtmålere og lysforbrug – alt samlet ét sted!

 

Der kan for eksempel være tale om et intelligent styringssystem, der automatisk kan reducere dit strømforbrug, tænde og slukke lys, styre dit alarmsystem og regulere varmen. Det er ikke alene smart – det er også energibesparende.

 

Få den rigtige el-styringsløsning

Der findes mange forskellige løsninger til automatisk el-styring. Nogle er velegnede til ældre installationer – andre til nyere installationer. Uanset om du har brug for el-styring i en ny eller ældre bygning eller bolig, så kan vi hjælpe dig med at finde den løsning, der bedst betaler sig for dig eller din virksomhed.

 

Vil du gerne have den rigtige løsning til dit intelligente hjem? Kontakt os i dag på 86 37 20 00 eller skriv til os på mf@folle-el.dk og vi kontakter dig snarest!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

14 + 14 =

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk