Luft til luft varmepumper i Djursland

Hvorfor vælge en luft til luft varmepumpe?

Har du brug for en varmepumpe på Djursland? Og ønsker du en langsigtet energiløsning med mulighed for besparelser? Så er en luft til luft varmepumpe en rigtig god investering. Vi monterer varmepumper på Djursland. En luft til luft varmepumpe er perfekt til sommerhuse, mindre helårshuse, kontorlandskaber og udestuer/garager. Vi leverer varmepumper til Rønde, Hornslet, Mols, Ryomgård og Kolind.

Hos Følle El-Service i Rønde på Djursland er vi professionelle el-installatører, der står vi klar med rådgivning, levering og montering af din nye varmepumpe på hele Djursland.

Vi dækker stort set hele Djursland – fra Rønde (hvor vi bor) til Hornslet, Ryomgård, Kolind og Hadsten. Kontakt os ved spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på varmepumper på ☎️86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk.

Varmepumper Djursland Mols Rønde

KMO Certificeret elektrikere

Vores el-installatører er KMO certificeret og forhandler af de bedste brands af varmepumper på markedet. Vi leverer og monterer varmepumper på Djursland fra Rønde. I Danmark kan vi til tider have et hårdt klima og det er derfor vigtig at varmepumpen kan opvarme selv i de hårdeste frost måneder.

Hos Følle El-Service i Rønde er du sikret fagligt opdaterede installatører og montører til en hvilken som helst opgave. Vi sender altid autoriserede montører ud til installation og montering af varmepumper på Djursland.

Vi udfører alt fra nyinstallationer til servicetjek og helt ordinære reparationer af alle typer varmepumper.

Følle EL-service i Rønde hjælper dig bl.a. med:
  • Rådgivning – så du får den optimale løsning
  • Aut. installation og montage
  • Service og vedligehold
  • Reparation og fejlfinding
  • Håndværkerfradrag og energitilskud – vi kan ansøge for dig!

 

Varmepumper fra Panasonic

Panasonics luft til luft varmepumper er udviklet, så de passer til alle typer boliger. Der er mange muligheder for at finde den bedst mulige løsning til dit hjem – fra vægmonterede systemer, Etherea og Flagship, til gulvmodeller.

Desuden giver Panasonics vægmonterede luft til luft varmepumper effektiv varme ned til -35 °C, er miljøvenlige og giver et godt indeklima samtidig med, at du får en effektiv varme- og køleløsning i dit hjem.

Varmepumper fra Daikin

En luft-til-luft varmepumpe fra Daikin er nyttige i både sommer- og vinterhalvåret, da de effektivt kan både afkøle og opvarme. Med deres luftrensende funktion kan en varmepumpe fra Daikin forbedre indeklimaet.

Daikins luft-til-luft varmepumper er nemme at installere og ideelle, når du skal udskifte din gamle varmekilde fx. oliefyr. Daikins fleksible enheder kan tilpasses alle grundplaner, og deres A+++ energimærker opfylder alle krav til grønt byggeri.

 

Varmepumper fra Mitsubishi

Luft til luft varmepumper fra Mitsubishi er kvalitet når det er bedst. MItsubishi har udviklet luft luft varmepumper som er blandt de mest støjsvage på markedet – både på inde- og udedel. Med en luft luft varmepumpe fra Mitsubishi får du høj kvalitet, høj energiklasse og høje COP- (Coefficient Of Performance) og SCOP-værdier (Seasonal Coefficient Of Performance).

Bedre indeklima med en varmepumpe

Alt afhængig af, hvilken varmekilde du har i dag, kan der være meget at spare på varmeregningen. Og samtidig får man et bedre indeklima som kan være med til at mindske allergier og astma. I en varmepumpe sidder der et filter, som også udskiller partikler og pollen inden luften skydes ind i huset.

Dette kan være en fordel om sommeren, hvor man kan benytte kølefunktionen og derved sikre at man ikke har pollen i hjemmet fra luften udenfor. Og samtidig hvis man bor i trafikeret områder, så slipper man også for de usunde partiklerne fra luften.

Vi holder til i Rønde og kører ud på hele Djursland med varmepumper. Vi kommer med varmepumpen og monterer den. Du kan trygt stole på os – vi er med dig hele vejen ☎️ 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk.

Varmepumpe Djursland med montering

Hvordan virker en varmepumpe?

En varmepumpe er en lille ekstern varmepumpe, der er tilknyttet et større varmeanlæg, som indsamler varme ved hjælp af vedvarende energi.

Varmepumpens ude del opsamler luften, hvorefter det sendes direkte ind i hjemmet. Selv i de hårdeste frostgrader kan luften omdannes til en behagelig temperatur i stuen.

Man kan koble flere varmepumper på ude delen, så du kan opvarme eller nedkøle flere rum af gangen. Vi holder til i Rønde på Djursland og kører til hele Djursland og monterer og servicerer varmepumper.

Hvorfor vælge en varmepumpe:

  • En varmepumpe er driftsikker 24 timer i døgnet – 365 dage om året
  • Varmepumper er nemme at betjene – også når man ikke er hjemme
  • Varmepumpen har et lavt støjniveau – både inde og ude

De nye varmepumper har en masse smarte funktioner, som gør din hverdag nemmere. Det gælder både Sleep-funktion, som gør den lydsvag om natten. Wi-Fi som gør at man har mulighed for at justere temperaturen selv når du ikke er hjemme. Cool funktion som nedkøler hjemmet på varme sommerdage.

Skal du også have en varmepumpe? Vi kører på hele Djursland fra Rønde. Vi står for rådgivning, levering, montering og serviceeftersyn – du skal blot kontakte os, så finder vi den helt rigtige løsning til dig ☎️ 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk.

Varmepumper Mols Djursland Rønde

Hvordan ved man hvilken varmepumpe man skal vælge?

Når man leder efter en luft til luft varmepumpe, er der flere ting man skal overveje. Vores el-installatører står altid klar med rådgivning og sparring. Det er vigtigt at finde ud af, hvad ens behov er inden man vælger en varmepumpe. Hvor stor den skal være afhænger af rummet(ene) den skal opvarme. En Luft til luft varmepumpe passer perfekt til mindre huse, sommerhuse, kontoret eller værkstedet.

Hvor effektiv en varmepumpe er angives ved både SCOP-værdig og energimærket – jo højere SCOP-værdien er jo mere effektiv er den til at omdanne luftens temperatur til en behagelig temperatur indendørs.

Effektiviteten på en varmepumpe angives ved energimærket fra A+++ til G, hvor en A+++ varmepumpe er den mest effektive og har størst virkningsgrad.

Driftsikker varmepumpe

Kan være i brug døgnet rundt – hele året

Opvarming varmepumpe

Opvarmer i frostgrader og nedkøler i varmegrader

God investering varmepumpe

Er en god investering for miljøet og fremtiden

Reduceret forbrug varmepumpe

Opnå besparelser ved reduceret varmeforbrug

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 8 =

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk