El-installation – autoriseret el-installatør på Djursland v. Rønde

Følle El-service udfører alle typer opgaver inden for el-installation, el-reparation og service for både private, erhverv, landbrug og industri.

Vores autoriserede el-installatører, montører og elektrikere servicerer en bred kundekreds, der dækker det meste af Djursland – fra hovedafdelingen i Rønde til bl.a. Ryomgård, Hornslet, Kolind og på Mols. Kontakt os i dag på 📱 86 37 20 00 eller 📧 mf@folle-el.dk.

El-installation-djursland
El-installation-djursland

Som autoriseret el-installatør og elektriker kan vi:

 • Standard el-installation
 • Udskiftning el. reparation af el-installationer (kontakter, lampeudtag, HPFI/HFI mv.)
 • Fejlfinding på el-udstyr og kabler
 • El-eftersyn
 • Nybyg med intelligente el. traditionelle løsninger
 • Belysning og lysstyring
 • Alarmsystemer og tyverialarmer
 • Energioptimering
 • IHC og intelligente løsninger
 • Montage af varmepumper og klimaanlæg
 • Termografi

og mange andre el-installationsopgaver – vi er din lokale elektriker i Rønde, Hornslet, Mols, Ryomgård og Kolind. Vi er autoriseret el-installatør og hjælper alle i hele Djursland.

El-installation – fra enkle opgaver til store specialopgaver

Vores autoriserede el-installatører og elektrikere står klar til at hjælpe dig med alle typer af opgaver. Vi har elektrikere der klarer alt fra de små simple opgaver, som udskiftning af stikkontakter og ophængning af lamper, til total-installationer i nybyggeri og særlige el-projekter.

Vi arbejder både med små el-opgaver i din bolig, som kun kræver en enkelt el-installatør, og vi er også i stand til at udføre projektering, og opgaver der kræver mange hænder og ekspertise inden for specialområder.

Elektriker i Rønde, Hornslet, Mols, Ryomgård, Kolind og Djursland

God service og kvalitetshåndværk

Service og kundepleje er noget vores elektrikere og el installatører går meget højt op i og som de praktiserer i hver eneste opgave de tager ud til. Vi ved af erfaring, at loyale og glade kunder kun er noget, som man får med en kombination af kvalitetsarbejde og god service. Og sådan bør det også være – derfor gør vores el-installatører og elektrikere også et stort nummer ud af at yde god service hver gang.

Du finder din elektriker og el installatør i dit lokalområde. Vi garanterer, at du bliver tilfreds med vores arbejde, og at vores medarbejdere har den nødvendige faglige viden og ekspertise til enhver el-opgave vi bliver stillet, uanset hvad du har brug. Vi har altid en elektriker der står til til at hjælpe i Rønde, Hornslet, Mols, Ryomgård, Kolind og hele Djursland. Hør mere på 📱 86 37 20 00 eller 📧 mf@folle-el.dk.

 

Følle El-service er en del af et landsdækkende samarbejde gennem TS-gruppen

Ikke nok med at du kan trække på vores kompetencer lokalt, så kan vi gennem vores medlemskab i TS-gruppen, trække på endnu flere kompetencer gennem det landsdækkende samarbejde med andre fagligt dygtige elektrikere og el-installatører.

Derfor er der ikke den opgave, som vi ikke kan klare og vi tager gerne hånd om dit problem på 📱 86 37 20 00 eller 📧 mf@folle-el.dk.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

3 + 10 =

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk