Varmepumper Djursland

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et varmesystem, der absorberer varmeenergi fra det omgivende lavtemperaturmiljø. Ved hjælp af et lukket kredsløb med et kølemiddel og en kompressor kan varmen omdannes til et højere temperaturniveau end udeluften (pga. kompression) og kan bruges til opvarmning. Processen er den samme som i et køleskab, men i stedet for at blive sendt fra køleskabet, sendes energien nu ind i bygningen.

 

Hvordan fungerer en varmepumpe?

Udvendigt trækker en varmepumpe energi fra omgivelserne – jorden eller udeluften, hvilket får kølemidlet til at koge og fordampe. Når denne damp komprimeres i en kompressor, stiger trykket, og temperaturen stiger. Den nu meget varme kølevæske “strømmer” gennem rørene til indersiden, hvor varmen frigives til indersiden. Dette afkøler kølevæsken og forvandler den tilbage til en væske, som strømmer tilbage gennem termoventilen til udendørssektionen, og hele processen starter forfra. Så det er et lukket kredsløb.

Varmepumper Mols Djursland Rønde

Luft luft varmepumper på Djursland

Står du og skal bruge en varmepumpe i Rønde, Hornslet, Mols, Ryomgård og Kolind på Djursland og ønsker du en langsigtet energiløsning med mulighed for besparelser? Så er en luft til luft varmepumpe en rigtig god investering. En luft til luft varmepumpe er perfekt til sommerhuse, mindre helårshuse, kontorlandskaber og udestuer/garager. Vi kører og monterer varmepumper på hele Djursland.

Hos Følle El-Service i Rønde på Djursland er vi professionelle el-installatører, der står vi klar med rådgivning, levering og montering af din nye luft luft varmepumpe.

Vi dækker hele Djursland – fra Rønde nær Mols . Kontakt os ved spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på ☎️ 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk

luft vand varmepumpe i Djursland, Mols, Rønde

Luft vand varmepumper på Djursland

Skal du til at renovere din bolig eller bygge nyt hus? Overvejer du at investere i en billig energiløsning? Så kan en varmepumpe være en god løsning til dig. Med en luft til vand varmepumpe kan du spare penge og samtidig nedsætte dit CO2-udslip.

Varmepumper er op til over tre gange bedre til at udnytte den tilførte energi end mange andre former for opvarmning.

Vi dækker stort set hele Djursland – Rønde, Hornslet, Mols, Ryomgård og Kolind. Kontakt os ved spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på ☎️ 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk