Varmepumper Djursland

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et varmesystem, der absorberer varmeenergi fra det omgivende lavtemperaturmiljø. Ved hjælp af et lukket kredsløb med et kølemiddel og en kompressor kan varmen omdannes til et højere temperaturniveau end udeluften (pga. kompression) og kan bruges til opvarmning. Processen er den samme som i et køleskab, men i stedet for at blive sendt fra køleskabet, sendes energien nu ind i bygningen.

 

Hvordan fungerer en varmepumpe?

Den bruger et kølemiddel, som er et specielt stof, der kan ændre tilstand og absorbere eller afgive varme, alt efter hvad vi har brug for. Når varmepumpen skal opvarme et rum, trækker den varme fra omgivelserne udenfor, selv når det er koldt. Den gør dette ved at lade kølemidlet cirkulere i en lukket kreds. Kølemidlet optager varmen fra luften udenfor og bliver til en gas. Derefter ledes gassen ind i en kompressor, der presser den sammen og øger dens temperatur og energi. Denne varmeenergi sendes så ind i dit hjem gennem radiatorer, gulvvarme eller luftkanaler.

På denne måde opvarmer varmepumpen dit hjem ved at flytte og frigive varmeenergien. Når varmepumpen skal køle et rum, fungerer den næsten på samme måde. Den trækker varme fra indendørs og sender den udendørs ved hjælp af kølemidlet. Så den fungerer både som en varmekilde om vinteren og som en køleenhed om sommeren. På den måde kan en varmepumpe hjælpe med at opvarme dit hjem på en energieffektiv og miljøvenlig måde, da den bruger mindre elektricitet til at flytte varme frem for at producere den fra bunden.

Varmepumper Mols Djursland Rønde

Luft luft varmepumper på Djursland

Står du og skal bruge en varmepumpe i Rønde, Hornslet, Mols, Ryomgård og Kolind på Djursland og ønsker du en langsigtet energiløsning med mulighed for besparelser? Så er en luft til luft varmepumpe en rigtig god investering. En luft til luft varmepumpe er perfekt til sommerhuse, mindre helårshuse, kontorlandskaber og udestuer/garager. Vi kører og monterer varmepumper på hele Djursland.

Hos Følle El-Service i Rønde på Djursland er vi professionelle el-installatører, der står vi klar med rådgivning, levering og montering af din nye luft luft varmepumpe.

Vi dækker hele Djursland – fra Rønde nær Mols . Kontakt os ved spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på ☎️ 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk

luft vand varmepumpe i Djursland, Mols, Rønde

Luft vand varmepumper på Djursland

Skal du til at renovere din bolig eller bygge nyt hus? Overvejer du at investere i en billig energiløsning? Så kan en varmepumpe være en god løsning til dig. Med en luft til vand varmepumpe kan du spare penge og samtidig nedsætte dit CO2-udslip.

Varmepumper er op til over tre gange bedre til at udnytte den tilførte energi end mange andre former for opvarmning.

Vi dækker stort set hele Djursland – Rønde, Hornslet, Mols, Ryomgård og Kolind. Kontakt os ved spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på ☎️ 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk