Varmepumper

Varmepumper Djursland

Luft luft varmepumper

Hvis du ønsker langsigtet energiløsning med mulighed for besparelser så er en luft til luft varmepumpe en rigtig god investering. En luft til luft varmepumpe er perfekt til sommerhuse, mindre helårshuse, kontorlandskaber og udestuer/garager.

Hos Følle El-Service i Rønde på Djursland professionelle el-installatører, der står vi klar med rådgivning, levering og montering af din nye luft luft varmepumpe.

Vi dækker stort set hele Djursland – fra Rønde (hvor vi bor) til Hornslet, Ryomgård, Kolind og Hadsten. Kontakt os ved spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på ☎️ 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk

luft vand varmepumpe i Djurs

Luft vand varmepumper

Skal du til at renovere din bolig eller bygge nyt hus? Overvejer du at investere i en billig energiløsning? Så kan en varmepumpe være en god løsning til dig. Med en luft til vand varmepumpe kan du spare penge og samtidig nedsætte dit CO2-udslip.

Varmepumper er op til over tre gange bedre til at udnytte den tilførte energi end mange andre former for opvarmning.

Vi dækker stort set hele Djursland – fra Rønde til Hornslet, Ryomgård, Kolind og Hadsten. Kontakt os ved spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på ☎️ 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk