Energioptimering

Energioptimering betaler sig – for miljøets og for pengenes skyld

Vi arbejder med energioptimering for både private, erhverv, landbrug, og industri. Vores filosofi er, at vi kan finde besparelser i energiforbruget for alle – fra den lille private husholdning til den store produktionsvirksomhed.

Vores autoriserede el-installatører, montører og elektrikere servicerer en bred kundekreds, der dækker det meste af Djursland – fra hovedafdelingen i Rønde til bl.a. Ryomgård, Hornslet, Lystrup, Kolind og til Auning. Du kan kontakte os på 📱 86 37 20 00 eller 📧 mf@folle-el.dk.

 

Optimering af energi

Energioptimering er et stort område og kan være både enkelt og kompliceret. Men du kan ofte opnå store besparelser alene ved at optimere de tekniske installationer og f.eks. ved at udskifte gammelt elektronisk udstyr.

 

Klimavenlige energiløsninger

At investere i energioptimerende løsninger er ikke kun gavnligt for økonomien – men også for miljøet. Du kan være med til at nedbringe Co2-udslippet og bidrage til den grønne omstilling. Ved klimavenlige-løsninger som for eksempel solceller, jordvarme og varmepumper kan du både sænke Co2-udslippet og dine udgifter væsentligt.

 

Energioptimering Følle

Få et uforpligtende tilbud på energivenlige tiltag

Har du en ide om, at du bruger for mange penge på energi i din private bolig, i din virksomhed eller institution? Eller har du en drøm om at få en mere grøn profil? Så hjælper vi dig gerne med at reducere dit energiforbrug og opnå energibesparelser.

Vi kommer gerne forbi og laver en gennemgang at dit energiforbrug, hvor vi identificerer mulige besparelsesområder, og kommer med et uforpligtende tilbud på en energivenlig løsning.

Kontakt os i dag på 📱 86 37 20 00 eller skriv til os på 📧 mf@folle-el.dk og vi kontakter dig snarest!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

6 + 3 =

 

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk