Styr dit hjem på en SMART måde

Måske er dit hjem allerede ved at blive fyldt op med forskellige smarte enheder – eller måske er du lige begyndt at opdage mulighederne i et Smart Home?

Hos Følle El-Service A/S kan vi hjælpe dig med finde det Smart Home som passer perfekt til dit hjem og behov. Vi kører i hele Djursland og Rønde, Hornslet, Mols, Ryomgård og Kolind, og tager gerne en uforpligtende snak på forhånd.

Kontakt os i dag på mf@folle-el.dk  eller på ☎ 86 37 20 00 – vi ser frem til at høre fra dig!

 

Smart home

 

Alle kan få et Smart Home

Stort set alle apparater til brug i hjemmet kan i dag tilsluttes et netværk på den ene eller den anden måde, og Smart Homes kan derfor – særligt på den lange bane – spare dig penge.

Du behøver faktisk ikke et kæmpe budget, for at komme i gang med at få et Smart Home. Produkter som f.eks. Malmbergs er i dag i en prisklasse, hvor langt de fleste kan være med.

Når du begynder at gøre dit hjem mere smart, så er det en god ide at sikre sig fra starten, at alle enheder og apparater er kompatible. Så får du ikke uforudsete problemer senere!

Hos Følle El-Service A/S kan vi rådgive dig, således du får det Smart Home, som passer perfekt til dit hjem og behov. Vi kører i hele Djursland og Rønde, Hornslet, Mols, Ryomgård og Kolind, og tager gerne en uforpligtende snak på forhånd.

Kontakt os i dag på mf@folle-el.dk  eller på ☎ 86 37 20 00 – vi ser frem til at høre fra dig!

Gør dine «dumme» apparater smarte

Mange af disse smarte gadgets kan allerede gøre de mest fantastiske ting, lige når du pakker dem ud. De fleste kan du styre med din stemme eller via en app. Men vidste du, at mange enheder kan endnu mere – særligt hvis de kan «snakke» sammen?

I dag kan du både købe nye lamper og pærer, som via Bluetooth kan connecte til din smartphone. Det kan gøres løbende således, at du nemt kan skifte efterhånden når din gamle belysning alligevel er udskiftningsklar. Vil du dog gerne gøre din belysning smart med det samme, så kan et Wi-fi Smart Plug være vejen frem.

Her kan du sætte en Wi-fi Smart Plug i stikkontakten, hvori lampens ledning efterfølgende også sættes i. Det giver dig mulighed for at tænde og slukke kontakten ved hjælp af din smartphone.

Det betyder, at du f.eks. kan tænde for kaffemaskinen om morgen, således at morgenkaffen er klar, når du kommer ud i dit køkken. Men det giver dig også mulighed for at kontrollere alle elektriske apparater i dit hjem, uden at du behøver at udskifte dem alle med det samme.

Du kan samtidig strække overgangen til Smart Home produkter, og således sprede investeringen over en længere periode.

Smarte apparater

 

Malmbergs Smart Home System

Malmbergs Smart Home system lader dig styre dit hjem, uanset om du er ude eller hjemme. Måske vil du styre lyset, kontrollere lyden, styre kaffemaskinen eller overvåge dit hjem både imod brand, vandskader og tyveri.

Eller overvejer du en af de mange andre Smart Home produkter, så kan vi hos Følle El-Service A/S rådgive dig, således du får de helt rigtige Smart Home produkter til dit hjem eller sommerhus.

Malmbergs er en svensk virksomhed, som siden 1981 har leveret el-artikler til el-installatører, grossister og industri. Men vi tilbyder nu, at du kan få fingre i deres Smart Home system, og dermed nemt og økonomisk gøre dit hjem til et Smart Home.

Ring til os på ☎ 86 37 20 00 og så tager vi gerne en uforpligtende snak om dit nye Smart Home.

Økonomisk og nemt

Malmbergs Smart Home produkter er økonomiske, og samtidig er de relativ lette at installere. Mange af produkterne som f.eks. Wi-fi Smart Plug, Wi-fi røgalarm, Wi-fi vandlækage alarm, Wi-fi LED pærer kan du selv installere, men vi sikre dig selvfølgelig de bedste priser, og vi hjælper dig også gerne med de tekniske opsætninger.

Hos Følle El-Service A/S får du både rådgivning, montering og service af dit Smart Home.

 

Få et uforpligtende tilbud på dit nye Smart Home

Få et godt tilbud på dit nye Smart Home – kontakt os i dag på mf@folle-el.dk  eller på ☎ 86 37 20 00 – vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

15 + 4 =

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk