Mitsubishi luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper fra Mitsubishi

 

Hvis du vælger en luft til vand varmepumpe løsning fra Mitsubishi, er der mulighed for at indhente en del besparelser. Står du eksempelvis overfor at skulle bygge nyt, så vil det være oplagt at få installeret en luft til vand varmepumpe i samme omgang.

Hvis du den dag i dag derimod har et hjem med oliefyr, pillefyr, gasfyr eller fjernvarme er en luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi også en god løsning, der kan tilkobles direkte til de eksisterende vandbærende radiatorer, gulvvarme og brugsvand i huset.

Med Mitsubishis luft til vand varmepumper får du samtidig en kompakt og enkel løsning – både, når det gælder ude- og indedelen.

Kontakt os på 📞 86 37 20 00 eller 📧 mf@folle-el.dk, så finder vi en løsning som passer til dig, din familie og jeres hjem. Vi kører i Rønde, Hornslet, Mols, Ryomgård, Kolind og Djursland.

Ude- og indedele af Mitsubishi luft vand varmepumpe
luft vand varmepumpe i Rønde, Djursland

Fordele ved en luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi

Med købet af en luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi får man en række fordele.

Systemet er driftssikker hele året rundt og det gør ikke nogen forskel om det er frostgrader eller sommer udenfor, en luft til vand varmepumpe vil stadig levere varmt brugsvand og varme til huset.

Med den trådløse styring, er det muligt med en fjernbetjening at styre rumtemperaturen i dit hjem og med en app kan du styre hele dit luft til vand varmepumpe anlæg via smartphone, tablet eller computer.

Kontakt os på  📞 86 37 20 00 eller 📧 mf@folle-el.dk, hvis du er interesseret i fordelene.

 

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi koster fra omkring de 100.000 kr. inkl. moms, dette inkluderer også levering og montering, dog skal man huske at en luft til vand varmepumpe typisk vil tjene sig selv ind på 5 til 10 år. Det er også nemmere end at etablere et jordvarmeanlæg, hvor man som oftest, er nødsaget til at pløje haven for at kunne lægge jordslanger med kølemiddel.

Er du stadig ikke helt sikker? Tag fat i os på  📞 86 37 20 00 eller skriv en besked til os på 📧 mf@folle-el.dk, så hjælper vi dig – ganske uforpligtende.

Husk den lovpligtige serviceaftale

Husk samtidigt at få en serviceaftale på plads med købet af en Mitsubishi luft til vand varmepumpe, da det er lovpligtig at få tjekket den minimum én gang om året. Servicetjekket sikrer at din luft til vand varmepumpe fungerer som den skal og leverer det forventede.

Følle El-service A/S står for årlige serviceaftaler af KMO-certificerede installatører – kontakt os på 📞 86 37 20 00 eller 📧 mf@folle-el.dk, så giver vi et tilbud på en løsning tilpasset dine behov og dit hjem i Rønde, Hornslet, Mols, Ryomgård, Kolind og Djursland.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 5 =

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk