Panasonic luft til vand varmepumpe

Hvorfor bør du investere i en luft til vand varmepumpe?

Fordi Panasonic luft til vand varmepumper har en enestående effektivitet og kan minimere din CO₂ -udledning. Panasonic har over 60 års erfaring med varmepumper og står for kvalitet, specielt i de nordiske lande med koldere temperaturer. Derfor er man også garanteret maksimal komfort med de laveste driftsudgifter.

Hos Følle El-service A/S i Rønde, Hornslet, Mols, Ryomgård, Kolind og Djursland er vi KMO-certificeret i at montere varmepumper og har i mange år monteret Panasonic varmepumper, fordi det er god kvalitet for pengene. Kontakt os på ☎️ 86 37 20 00, vi står klar med rådgivning, så du får den helt rigtige løsning tilpasset dit hjem eller sommerhus.

På de koldere dage i Danmark er man stadig garanteret et vandudløb på op til 60 grader. Du er derfor sikret et behageligt indeklima og kan skabe et hjem med den ultimative komfort.

 

Larmer en luft til vand varmepumpe?

Panasonic ved, hvor vigtigt det er, at hjemmet fungerer også om natten. Man skal ikke frygte støjen, når man investerer i en luft vand varmepumpe. Panasonic har skabt det de kalder for aftentilstand, for at reducere støjen, når det er nødvendigt.

Panasonic luft vand varmepumpe

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

Udedelen opfanger varmeenergien fra luften og overfører den til vand, der bruges til at opvarme dit hjem gennem gulvvarme eller vandbærende radiatorer. På samme tid varmer den brugsvand op, så du kan tage lange bade uden at løbe tør for varmt vand. Denne teknologi virker selv på kolde dage, når temperaturen er en del under frysepunktet (-20°C).

Med en luft til vand varmepumpe fra Panasonic tilpasses til behovet i din bolig, uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering. Den kan sikre vandudløb på op til 60°C uanset, hvordan temperaturen er udenfor.

Der er også større mulighed for fleksibilitet ved installationen på grund af de lange rørføringer på op til 50 m mellem indendørs og udendørs.

Fordeling af energien med en luft vand varmepumpe

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fra Panasonic koster ca. 100.000 kr. inkl. moms, levering og montering hos Følle El-service A/S i Rønde. En luft til vand varmepumpe opvarmer både din bolig og dit brugsvand og er derfor en større investering end en luft til luft varmepumpe, men der er en række andre fordele ved en luft til vand varmpumpe. 

Med Panasonic er der mulighed for at vælge lige præcis den løsning, der passer bedst til dit hus og dine behov. Du kan vælge fra 3 kW til 9 kW og på den måde kan du vælge en løsning med lavere startinvestering og driftsomkostninger. Hvis dit hjem er godt isoleret, hvorfor skulle du så installere overdimensioneret udstyr, der koster mere og vil have højere driftsomkostninger?

Fordele ved Luft til vand varmepumpe: 

  • En varmepumpe kan halvere din nuværende varmeregning (hvis du fx. har et oliefyr)
  • En varmepumpe vil oftest være betalt hjem indenfor 5-10 år.
  • En luft til vand varmepumpe er billigere end elvarme og oliefyr.

Læs mere omkring luft til vand varmepumper her 

Nem og effektiv energistyring

Vi bliver i dag mere og mere vant til at styre store dele af vores liv gennem vores smartphone. Det er også tilfældet med din varme (og nedkøling) af hjemmet. Dette er der en god grund til – det er nemt og sikkert.

Det er ikke blot som en enkelt termostat, hvor man kan tænde og slukke – det er en effektiv og intuitiv tjeneste til fjernstyring af opvarmnings- og varmtvandsfunktionerne – og samtidig kan du overvåge dit energiforbrug gennem denne grænseflade.

Du tilslutter systemet via WiFi og Panasonic Cloud-portal og på den måde kan du fjernstyre og overvåge dit varme- og vandforbrug.

Vi er din lokale el-installatør med erfaring og know-how i Panasonic luft vand varmepumper i Rønde, Hornslet, Mols, Ryomgård, Kolind og Djursland.

Appstyring af din Panasonic luft vand varmepumpe

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 12 =

 

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk