LED belysning og spots

LED belysning – installation af spots, skinner, paneler, rør mv. – Fra Hadsten til Grenaa

LED belysning er den mest optimale og energibesparende form for belysning, der findes i dag.

Her hos Følle El-service i Rønde kan vi hjælpe med installation af alle typer LED lys, som indbyggede LED spots, paneler, skinner og rør. Vi laver gerne specialløsninger og installationer i forbindelse med eksempelvis IHC.

Har du spørgsmål eller brug for et uforpligtende tilbud, så kontakt os på 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk

 

LED belysning til hele Djursland – privat og erhverv

Vores autoriserede el-installatører servicerer en kundekreds, der strækker sig fra Skødstrup og Lystrup til Auning, Grenaa og Hornslet. Vi kører gerne ud på hele Djursland og i Århus.

LED belysning

Vi hjælper både private kunder, og har stor erfaring med installation af LED belysning i forskellige erhvervslokaler og bygninger. Eksempelvis: kontorlokaler, industribygninger, butikker, restauranter og i offentlige institutioner.

 

Fordele med LED lys 

Der er rigtig mange fordele og gode grunde til at investere i LED belysning. Ved at skifte de gamle lyskilder, som halogenspots, lysstofrør og endda sparepærer ud med LED, har vi erfaret, at du kan spare helt op til 90% på el-regningen i forhold til strømforbrug på lyskilder. 

Her er nogle flere fordele:

 • LED dioder/pærer har en levetid på mellem 20000 og 25000 timer. Det er 5 til 45 gange mere end andre pærer, halogenspots og rør.
 • Lyset bliver mere komfortabelt – med lysstyring kan du selvfølgelig helt selv justere det
 • Modsat sparepærer har LED ingen ‘opstartstid’ – du får lys på fuld styrke, når det tændes
 • Ingen kviksølv – LED er miljøvenligt
 • Ingen IR eller UV-stråler
 • LED udgør ikke en brandfare, hvis de går i stykker, for de varmes ikke så meget op

Ved at skifte til LED vil du hurtigt tjene din investering hjem igen. Strømforbruget er minimalt sammenlignet med andre lyskilder, og de holder mange gange længere.

 

Belysningsløsninger med LED

Der findes mange belysningsløsninger, når vi taler LED-lys. Vores autoriserede el-installatører har mange års erfaring med opsætning, montering og installation af stort set alle typer af belysning. 

Vi kan eksempelvis stå for installation af:

 • LED spots og downlights (indbyggede / integrerede)
 • Paneler
 • Skinnespots
 • Skinnebånd 
 • Rør (udskiftning af lysstofrør)

 

Specialløsninger inden for belysning

Vi leverer og installerer ofte specialtilpassede løsninger. Vi har leverandøraftaler med de største og stærkeste belysningsproducenter på markedet, så er du ude efter et helt specielt design, eksempelvis lysbånd eller spots langs gelænder, under trappetrin eller under køkkenskabene, så kan vi hjælpe med det hele. 

Vores veluddannede og erfarne el-installatører kan også lave særlige intelligente belysningsløsninger, som eksempelvis IHC med lysstyring og sensorlys. 

 

Virksomhedsbelysning – butik, kontormiljø, restaurant mv.

Vi servicerer private kunder, men har også mange erhvervskunder. Vores energikonsulent kommer gerne på besøg, så I sammen kan vurdere, hvilken løsning, der vil være mest optimal i din virksomhed. 

I øjeblikket fokuserer Energistyrelsen særligt på energioptimering via udskiftning af belysningskilder i små og mellemstore virksomheder. Se evt. Energistyrelsens kampagne-PDF her.  

Der kan være rigtig mange penge at spare på elregningen i de fleste virksomheder. Især hvis I endnu ikke har skiftet til LED. Vi kan beregne hvor meget I kan spare, og selvfølgelig give et uforpligtende tilbud.

 

Med Følle El-service får du en komplet og fremtidssikret belysning

Vores autoriserede energikonsulenter og el-installatører står klar til at svare på eventuelle spørgsmål, give uforpligtende tilbud og udføre autoriseret installation. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på de nyeste og bedste LED-løsninger uanset dine behov og ønsker til funktioner.

Vi dækker hele Djursland og kører ud fra hovedafdelingen i Rønde. 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

9 + 4 =

 

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk