Luft vand varmepumper på Djursland

Skal du i gang med at renovere din bolig eller bygge nyt hus på Djursland? Overvejer du at investere i en billigere energiløsning? Så kan en varmepumpe være en god løsning for dig og din familie. Med en luft til vand varmepumpe kan du spare penge og på samme tid nedsætte dit CO2-udslip. VI leverer og monterer luft vand varmepumper på Djursland

Varmepumper er op til over tre gange mere effektiv til at udnytte den tilførte energi end mange andre former for opvarmning.

 

Luft vand varmepumper

Varmepumpe teknologi er en ret ny teknologi, som udvinder energi fra naturen på en CO2-venlig måde. En luft til vand varmepumpe trækker energi ud af udendørs luft og bruger den til at producere varmt brugsvand og varme i radiatorer og gulvvarme.

Sammenlignet med olie- og pillefyr eller gasfyr er en luft til vand varmepumpe driftssikker, nem at vedligeholde og prisbillig på længere sigt.

Hos Følle El-service A/S i Rønde, Djursland er vi altid klar med rådgivning, hvis du har spørgsmål angående luft vand varmepumper.

Kontakt os på ☎️ 86 37 20 00 og vi hjælper dig. Vi har base i Rønde og monterer varmepumper i hele Djursland og Mols.

luft vand varmepumpe i Rønde, Djursland

Hvorfor vælge en luft til vand varmepumpe?

En moderne luft til vand varmepumpe har mange funktioner – du kan også styre den med din mobiltelefon, så der altid er en behagelig temperatur i dit hus.

Varmepumperne er designet og udviklet til det danske vejr og kan opvarme selv i de hårdeste frost måneder.

Trods varmepumpers installationspris er de på længere sigt billigere i drift end f.eks. almindelig elvarme eller et olie- og pille eller gasfyr – og meget bedre for miljøet!

Følle El-service A/S er eksperter i rådgivning og installation samt service af luft til vand varmepumper. Vi er KMO-certificeret og forhandler af de mest anerkendte varmepumpemærker som Panasonic og Mitsubishi.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning – kontakt os på 📞 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk.

En luft til vand består af to eller flere dele – en indedel og en udedel. Udedelen optager luftens energi og varmen sendes ind i varmepumpen, som sender den videre direkte ind i indedelen. Jo bedre dit hus er isoleret, desto bedre udnyttelse får du af varmepumpen.

 

Hvor meget støjer en luft til vand varmepumpe?

Et spørgsmål, vi tit møder er, hvor meget en varmepumpe støjer. Dette er forskelligt fra model til model og det er i øvrigt meget individuelt, hvordan lyd/støj opleves. Vores generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine. Mange varmepumper har en “night-funktion”, hvor du om natten kan nedsætte støjen uden at det går ud over varmepumpens effektivitet.

Varmepumpe - hele døgnet

Er i brug døgnet rundt, hele året – og er meget driftssikker

Varmepumpe - året rundt

Opvarmer i frostgrader og kan nedkøle passivt, når det er varmt

Lydløs ikon

Støjsvag drift

Varmepumpe besparelse

Generel besparelse ved mindsket energiforbrug  

Lovpligtig serviceaftale

Når du investerer i en luft vand varmepumpe, er et årligt servicetjek lovpligtigt. Servicetjekket er med til at sikre at din varmepumpe kører optimalt og leverer den påkrævede ydelse.

Et servicetjek omfatter følgende:

  • Tjek af varmepumpens tryk og måling af temperaturen.
  • Rens af filtre.
  • En gennemgang af varmepumpens opsætning.
  • En gennemgang af, om pumpen har eventuelle fejlmeddelelser.
  • En optimering af varmepumpens cirkulationspumpe
  • Overophedning og underkøling på kølekredsen måles.
  • Termoventilen indreguleres.

 

Serviceaftalen er din garanti for, at varmepumpen holder længere. Følle El-service A/S tilbyder effektive serviceaftaler – kontakt os på 📞 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk til en uforpligtende snak!

luft vand varmepumpe i Djurs

Vi er KMO-uddannede i luft vand varmepumper

VI er KMO certificeret og det er din garanti for, at vi er specialuddannet i at rådgive, installere, montere og servicere luft vand varmepumper. Følle El-service A/S har lang erfaring i installation og montage af varmepumper. Vi fører de mest kendte mærker som Panasonic og Mitsubishi.

Kontakt os i dag 📞 86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk – så hjælper vi dig med at finde den rigtige varmepumpe til din bolig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 14 =

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk