Kaløvig Camping

Trådløst netværk til Kaløvig Camping – et stort projekt

Kaløvig Camping er med sine gæster – danske som udenlandske – en campingplads, som naturligvis skal kunne tilbyde gratis WI-FI i udvalgte områder og lynhurtig mod betaling. Med sit store areal har det været en spændende opgave for Følle El-service at montere trådløst netværk, – et netværk der stilles store krav til og som bare skal virke.

Følle El-service monterer mange netværks- og WIFI-installationer på hele Djursland – herunder Kolind, Tirstrup, Auning, Thorsager og Hornslet. Med værksted og kontor i Rønde hjælper vi både private og erhverv med alle data- og netværksinstallationer. Kontakt os på 86 37 20 00 eller mail til os på mf@folle-el.dk.

På Kaløvig Camping er man godt tilfreds med netværksløsningen, som til stadighed skal udbygges/opgraderes for at sikre et godt og tilfredsstillende netværk.

Kaløvig Camping

Overvejer du trådløst netværk i din bolig?

Skal vi hjælpe dig med trådløst netværk? Følle El-service A/S har stor erfaring i installation af trådløst netværk – vil du vide mere om montering/installation af trådløst netværk i din bolig er du velkommen til at kontakte os på 86 37 20 00 eller skrive til os på mf@folle-el.dk.

Følle El-service arbejder med alle data- og kommunikationsløsninger. Vi servicerer en bred kundekreds fra hele Djursland – fra hovedafdelingen i Rønde til Hornslet, Lystrup, Kolind og til Auning.

Vil du vide mere Følle El-services data-og kommunikationsløsninger, kan du læse mere om hvordan vi løser nemme, men også komplicerede data- og kommunikationsløsninger.

Du er velkommen til at kontakte os på 86 37 20 00 eller skriv til os på mf@folle-el.dk for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

6 + 4 =

 

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk