Følle El-service har installeret LED lys i Byhallen, Kolind

En donation fra NRGI´s Værdipulje på 90.000 kr. har gjort det muligt at investere i nye LED armaturer og en helt ny installation med mulighed for at regulere i lysstyrken og dele lokalet op i sektioner.

”Det er smart” fortæller Tage Mogensen og fortsætter, ”når vi holder kræmmermarked og diverse udstillinger, kan vi få fuld styrke på lyset, og når der holdes fester, kan lyset dæmpes til et mere hyggeligt lys. Der afholdes mange arrangementer her i hallen og vi er glade for investeringen som NRGI´s Værdipulje har hjulpet med”.

Har du en LED-belysningsopgave – til kontor eller større rum – så kontakt Følle El-service A/S 📞86 37 20 00 eller på mf@folle-el.dk.

Følle El-service løser belysningsopgaver på hele Djursland fx. Kolind, Tirstrup, Thorsager og Hornslet – med værksted og kontor i Rønde.

Tage Mogensen, formand for Byhallens bestyrelse, har været meget tilfreds med samarbejdet med Følle El-service, ”Følle El-service har været rigtig gode til at komme med forskellige forslag og input, så vi har fået den helt rigtige løsning til vores hal “.

Følle El-service A/S har haft en rådgivende rolle i projektet og har installeret de nye LED armaturer der styres digitalt og leveret den nye LED-installation i hallen.

Følle El-service ser frem til et fortsat samarbejde med Byhallen.

LED belysning erhverv
LED belysning Rønde

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

9 + 4 =

 

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk