Mitsubishi Hero varmepumpe

Søskendeparret Karen Gammelgaard og Peter Laursen har altid været glade for deres sommerhus på Mols.

Det har dog altid krævet et par tykke trøjer og jakker, hvis søskendeparret ønskede at bruge huset om vinteren, da huset kun bliver varmet op af en lille brændeovn.

Efterhånden syntes de, at det var for anstrengende, og de valgte derfor at søge information omkring alternative opvarmnings muligheder.

”Vores nabo fik installeret en Mitsubishi Hero varmepumpe og designet med de klare kanter kunne vi godt lide. Ligeledes muligheden for at vi kunne starte varmepumpen allerede hjemmefra for at komme til et varmt hus.”

Mitsubishi-Hero-varmepumpe
Varmepumpe Djursland med montering

Design, funktionalitet og behov

Det var vigtig for søskendeparret, at de fandt den rette luft til luft varmepumpe til huset, og derfor diskuterede de både funktionalitet, design og behov.

Netop design var et vigtigt parameterfor søskendeparret. En hvid varmepumpe ville nemlig ikke passe til stilen af huset, som er udført i træ med sorte bjælker i stuen.

Så Karen og Peter var glad for at høre, at Mitsubishi Hero varmepumpen fandtes også i sort. Peter byggede selv en kasse hvor varmepumpen kunne hænges op på den skrå væg, således at den faldt godt i med omgivelserne.

”Vi indhentede tilbud fra flere steder, men besluttede at Følle El Service skulle udføre montagen, da deres fremgangsmåde virkede professionel og imødekommende. Vi kunne se, at varmepumpemontøren Martin havde stor erfaring med opsætning af varmepumper. Han vidste lige præcis hvad han skulle gøre. Der blev ikke spildt tid på unødvendige småtterier.”

Der er stadig gang i den lille brændeovn, men nu er det mere for hyggens skyld. Derudover kan Karen og Peter nemt og relativt billigt holde sommerhuset frostfrit om vinteren.

”Nu frygter vi ikke mere at komme til et frostsprunget toilet, fordi en af vores gæster har glemt at tømme vandet af, inden de forlader huset”, fortæller Peter og fortsætter:

”Vi bruger sommerhuset oftere nu, især i den kolde årstid. Og det er rart at kunne være afsted hele dagen velvidende at huset er behageligt varmt når vi kommer hjem igen. Vi har været tilfredse med Følle El Service og anbefaler gerne deres service”, siger en tilfreds Peter.

Hos Følle El-Service i Rønde på Djursland er vi professionelle el-installatører, der står vi klar med rådgivning, levering og montering af din nye varmepumpe på hele Djursland. 

Vi dækker stort set hele Djursland – fra Rønde (hvor vi bor) til Hornslet, Ryomgård, Kolind og Hadsten. Kontakt os ved spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på varmepumper på ☎️86 37 20 00 eller mf@folle-el.dk.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 3 =

Find os

Lerbakken 23
8410 Rønde
Tlf.: 86 37 20 00
Mail: mf@folle-el.dk